Ga naar de inhoud

De ontwikkelagenda 2023 van het SBC Managementsysteem

Wij investeren voortdurend de functionele eisen en wensen voor het SBC Managementsysteem en leeromgeving. Dat is een permanent proces dat resulteert in een ontwikkelagenda. De ontwikkelagenda 2023 is vooral ontstaan door interne ideeën voor aanvullende functionaliteiten. Wij beschrijven een aantal aandachtsgebieden.

Rollen

Het SBC Managementsysteem en de leeromgeving maken gebruik van Role Based Access Control (RBAC). SBR Powerhouse formuleert de rollen en werkt de bevoegdheden uit. Het wordt voor een bedrijf eenvoudig taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van betrokken medewerkers toe te kennen.

Legal Entity Framework (LEF)

Met behulp van een Legal Entity Framework (LEF) formuleert een bedrijf haar hiërarchische juridische en organisatorische structuur.  Een bedrijf beschrijft de granulariteit van de formele en functionele organisatie. Hiermee kan het bedrijf beter haar verantwoordelijkheids- en aansprakelijkheidsdomein weergeven.

Operationeel

Het operationeel gebruik is gediend met het koppelen van SBC Managementsysteem aan de leeromgeving. Een bedrijf start haar leeromgeving vanuit het SBC Management systeem.

Ondersteunen van de FG

Met name Functionarissen voor Gegevensbescherming (FG’s) gebruiken het SBC Managementsysteem. De externe FG’s vervullen veelal de rol van FG voor meerder bedrijven. Het SBC Managementsysteem ondersteunt de FG bij het verantwoorden van uren en kosten op projecten van bedrijven.  Een FG organiseert de verantwoording aan klanten op een effectieve wijze. Het bedrijf krijgt inzicht in de inspanningen van FG’s en anderen om de gegevensbescherming en informatieveiligheid te organiseren.

Tenslotte

Wij hebben onze operatie en IT-systeemontwikkeling volgens de nieuwste inzichten georganiseerd. Het toepassen van de ontwikkelstraat en de DevOps-processen geeft de bedrijfsleiding steeds meer vertrouwen dat veranderingsprocessen succesvol zullen zijn. Het succesvol ontwikkelen van nieuwe functionaliteit is een functioneel en technisch proces dat uitgevoerd wordt door professionals. Anders gezegd: “het is mensenwerk waarbij wij rekening houden met onvoorziene omstandigheden”.

Interesse?

Wij begrijpen dat de interesse is gewekt. Daarom organiseren wij dit jaar met onze partners meerdere informatiebijeenkomsten. Uiteraard kunt u ook direct een demo-aanvragen via deze link. Liever persoonlijk contact of direct een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op via deze link.