Meteen naar de inhoud

Functionality Board

De Functionality Board formuleert de functionele user stories, geeft de volgorde bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten aan, voert de gebruikerstesten uit en neemt beslissingen om functionaliteiten operationeel in te zetten. De Functionality Board bestaat uit vakinhoudelijke professionals, gebruikers en IT-specialisten.

Gebruikersbijeenkomsten

 • Op donderdag 29 juni 2023, nodigen wij alle gebruikers van het SBC Managementsysteem uit in Den Haag op het symposium dat wij in samenwerking met Duthler Associates en First Lawyers organiseren. Het symposium vindt in de middag plaats. In de morgen nodigen wij de gebruikers uit op ons kantoor en bespreken wij de agenda.
 • In het najaar, oktober – november 2023, nodigen wij alle gebruikers van het SBC Managementsysteem uit virtueel de agenda door te spreken. In aanloop tot de bijeenkomst stellen wij de gebruikers documenten met geplande functionaliteiten ter beschikking.

De kern van de agenda bestaat uit aangedragen voorstellen voor nieuwe functionaliteiten, uitwerkingen van functionele user stories en de voortgang van geplande functionaliteiten. Afhankelijk van de actualiteit voegen gebruikers van het SBC Managementsysteem punten toe aan de agenda.

Aanmelden kan hieronder:

  User Stories

  Waarom zijn taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden belangrijk?

  1.      Aanleiding Het benoemen van taken, bevoegdheden en verantwoord…

  Voor het goed organiseren van de bedrijfsactiviteiten heeft u LEF nodig

  1.      Aanleiding Voor de bedrijfsleiding en het management is het ke…

  User Story 001

  1.  Aanleiding Naar aanleiding van opmerkingen en suggesties van gebruikers van het SBC Ma…

  Interesse? Neem gerust contact met ons op!