Meteen naar de inhoud

Hoe kunnen wij u helpen?

Kennisbank

Voor gebruikers van het SBC Managementsysteem heeft de servicedesk een kennisbank ingericht. Hier is informatie te vinden over het opbouwen en onderhouden van het managementsysteem.

Veel gestelde vragen

Wij hebben een overzicht gemaakt van de veel gestelde vragen van gebruikers van het SBC Managementsysteem. Het overzicht wordt continu bijgewerkt.

Trainingen

In samenwerking met Duthler Academy bieden wij bewustwordings- en trainingsprogramma’s voor: het effectief toepassen van het SBC Managementsysteem, het organiseren van het beschermen van persoonsgegevens; en desgewenst, het organiseren van bewustwording en kennis bij het management en de medewerkers voor het effectief beschermen van persoonsgegevens.

De bewustwordings- en trainingsprogramma’s maken wij beschikbaar op de leeromgeving die bij het SBC Managementsysteem wordt meegeleverd. 

Advisering

Uw privacyteam kan behoefte hebben aan versterking. Het kan gaan om de begeleiding bij een specifiek project, het aanvullen van capaciteit of ondersteuning op afroep.  

Onze partner, Duthler Associates, heeft professionals beschikbaar die ervaring hebben met het gebruik van het SBC Managementsysteem en specialist zijn op het gebied van gegevensbescherming en informatieveiligheid. 

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op.