Meteen naar de inhoud

Veelgestelde vragen over het SBC Managementsysteem

Hier vindt u de meest gestelde vragen van onze klanten. Klik op de vraag waar u meer over wilt weten.


01. Wat voor activiteiten doet SBR Powerhouse?

SBRPowerhouse ontwikkelt en exploiteert toepassingen zoals het SBC Managementsysteem, een privacy-boekhouding. Met als doel gebruikers van het SBC Managementsysteem beter van dienst te zijn werkt SBRPowerhouse samen met trainingskantoren, zoals Duthler Academy (leverancier van bewustwordings- en trainingsprogramma’s), en vakinhoudelijke advieskantoren zoals Duthler Associates.

Neem gerust contact met ons op.

02. Kan ik het SBC Managementsysteem proberen?

Jazeker, neem hiervoor contact op met de servicedesk. Zij kunnen u uitleggen wat de randvoorwaarden zijn.

Neem gerust contact met ons op.

03. Bestaan er speciale licentieprijzen?

Ja, voor de publieke sector hebben wij een speciale licentieprijs. Bekijk de licentieprijs en neem contact op met de servicedesk voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op.

04. Hoe kan ik beginnen met het SBC Managementsysteem en de bedrijfsspecifieke leeromgeving?

Wij onderhouden de getting started pagina. Met behulp van deze stappen kunt u snel het SBC Managementsysteem opbouwen en uitbreiden. Het toepassen van de bedrijfsspecifieke leeromgeving kan ook snel operationeel gemaakt worden. Voor het effectieftoepassen van het SBC Managementsysteem en de bedrijfsspecifieke leeromgeving vraagt het van het privacyteam kennis van wettelijke verplichtingen en instemming van de bedrijfsleiding met een plan van aanpak. 

Neem gerust contact met ons op.

05. Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe ontvang ik een nieuw wachtwoord?

Via het loginscherm kunt u ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Vervolgens vult u uw mailadres in en u ontvangen binnen een paar seconden een mail om uw wachtwoord te resetten. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met de servicedesk op. 

Neem gerust contact met ons op.

06. Wat is de rol van de Functionality Board?

SBRPowerhouse heeft een Functionality Board ingesteld die suggesties voor aanvullende functionaliteit van gebruikers, professionals en IT-medewerkers in ontvangt neemt en in samenhang in user stories uitwerkt, zie Functionality Board. Hiermee heeft u invloed in de verdere ontwikkeling van de systemen en programma’s en beschermen wij uw investeringen.

Neem gerust contact met ons op.

07. Waarom wordt er over ‘Boekhouding’ gesproken?

In zowel het SBC Managementsysteem als de bedrijfsspecifieke leeromgeving vindt vastlegging plaats van uitgevoerde acties gericht op het beschermen van persoonsgegevens. SBRPowerhouse bewaart deze acties in een logging die de basis vormen voor het nakomen van de wettelijke verantwoordingsplicht van het bedrijf en het verslag van de Functionaris voor Gegevensbescherming. De (samenvatting van de) logging gebruiken de (register)accountants, IT Auditors en of toezichthouders zoals de Autoriteit Persoonsgegevens voor het verifieren van deze verantwoording. Wij geven met boekhouding aan dat het privacyteam van een bedrijf de compliance- en auditlasten kan beheersen.

Neem gerust contact met ons op.

08. Is bedrijfsmatig, sectoraal en/of regionaal samenwerken mogelijk?

Jazeker. Het is mogelijk modellen voor samenwerkende artsen, zorginstellingen, autobedrijven op te stellen en onderling te delen. Deze mogelijkheid drukt de operationele kosten.

Neem gerust contact met ons op.

09. Kunnen wij meerdere bedrijven in het SBC Managementsysteem en de bedrijfsspecifieke leeromgeving onderbrengen?

Ja. Neem contact op met de servicedesk welke bedrijven u wenst onder te brengen en welke licentieprijs bij een verzameling van bedrijven hoort.

Neem gerust contact met ons op.

10. Kan ik als externe FG of PO mijn portefeuille met bedrijven in het SBC Managementsysteem onderbrengen?

Ja. Een bedrijf kan u koppelen als externe FG waardoor er voor u een portefeuille ontstaat. SBRPowerhouse heeft een FG-programma waarbij er kortingen op licentiekosten worden gegeven.

Neem gerust contact met ons op.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op.